Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Αθηναίων Parody...!

Από: openmindnews.blogspot.com

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας ο Φώτης Προβατάς πήρε το λόγο και ξεκίνησε επίθεση εναντίον του πρώην δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη, τον οποίο κατηγόρησε για τα πεπραγμένα στο δήμο κατά τη διάρκεια της θητείας του, κατακρίνοντας τους πρώην και νυν συνεργάτες του κ. Κακλαμάνη.
Εκείνη την ώρα πήρε το λόγο ο Ψινάκης που είπε
: "Τελειώνετε μας ζαλίσατε" για να απαντήσει ο Προβατάς: "Ορίστε οι συνεργάτες του κυρίου Κακλαμάνη, ο κ. Ψινάκης, το πρωτοπαλίκαρο την ημέρα της κατάληψης της Κοτζιά από τους συμβασιούχους".
Η απάντηση ήρθε "πληρωμένη" από τον Ψινάκη: "Ποιο πρωτοπαλίκαρο; να τους ηρεμήσω προσπάθησα. Κάτσε κάτω μωρή κουλή, που θα με πεις και πρωτοπαλίκαρο. Κάτσε κάτω, γιατί δεν ξέρεις τι λες", για να συνεχίσει τις φωνές ο Προβατάς και τον Ψινάκη να συνεχίζει "Θα καθίσεις κάτω μωρή κοντή;, όλο γο κ γο (αναφερόμενος στο ρ που δεν μπορεί να πει ο Προβατάς)".
Φυσικά και ξέσπασαν γέλια στην αίθουσα, ενώ ούτε ο δήμαρχος, Γ. Καμίνης, μπορούσε να συγκρατηθεί κάτι που δεν πρέπει να ικανοποίησε και ιδιαίτερα τον Προβατά, που θα ήθελε σίγουρα κάποιον να τον βοηθήσει να βγει από τη δύσκολη θέση.
Νωρίτερα, ο Ψινάκης είχε πάρει και πάλι το λόγο για να ζητήσει από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να είναι πιο αυστηρός, για να επιβάλλει την τάξη στην συνεδρίαση, τονίζοντας ότι αυτό θα μπορούσε να το κάνει και μια νηπιαγωγός.
phgh:parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου